Mobiliteitsoplossingen

Vandaag is mobiliteit een van de grootste vragen die ons bezig houdt. Iedereen is mobiel of wil mobiel zijn. Onze vrijheid van verplaatsen is ons hoogste goed. Maar mobiliteit is ondanks de verscheidenheid aan voertuigen die er bestaan toch geen vanzelfsprekendheid. 

 

Verschillende gemeenten en steden voeren mobiliteitsplannen door. Niet elke plaats blijft met eender welk voertuig bereikbaar. Klassieke brandstof wordt duurder en door uw beperkt gebruik is alternatieve brandstof zoals bv elektriciteit misschien een oplossing voor u? Of u bent om fysieke of andere redenen niet meer in staat u met een gewone auto te verplaatsen...

 

Om al die verschillende redenen wil PDS WHEELS in samenwerking met zijn partners u de gepaste oplossing bieden voor uw mobiliteitsprobleem. Of het gaat om u als particulier of als bedrijf, wij zijn zeker dat wij samen met u kunnen zoeken naar een oplossing op maat.

 

Wij hebben de traditionele auto in ons assortiment. Maar wij kunnen u ook alternatieve voertuigen voorstellen. Wat op het eerste zicht voor u niet van toepassing is is dat na overleg misschien toch wel!

 

U heeft dus heel wat redenen om voor PDS WHEELS te kiezen!

 

 WAAR KUNNEN WIJ OPLOSSINGEN BIEDEN?

Onze voertuigen zijn inzetbaar voor bedrijfsterreinen, gemeentelijke diensten, in steden en centra van steden, hotels,  bungalowparken en resorts, amusementsparken, rondleidingen en/of gidsen, golfterreinen, toeristische diensten, verhuur- lease- en voertuigdeelprojecten en nog veel meer! Wij bieden altijd oplossingen op maat!